lørdag 3. juni 2017

Velkommen, Six!

Endelig er han her, lille Six - eller Flatcoat-Arwen's Svøm Nifty Dude, som han heter på papiret. En herlig liten fyr som har sklidd rett inn i flokken, og som gjør det litt lettere å stå opp tidlig om morgenen. 😊 Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med bøllefrøet!

Six på 9-ukersdagen. 

Snow, farmor Rikke, pappa Swim og Six. 

Six 8,5 uke - med på jaktcup. 

Six 8,5 uke på tur i skogen. 

På Ørskogfjellet med den nye flokken. 

Tilskuer på sin aller første jaktprøve bare 8 uker og en dag gammel. 

Vi to skal ha mye moro sammen. ❤️

Six 8 uker gammel og akkurat blitt den utvalgte. 😊 


Mor og far og alle de åtte barna. 😊

onsdag 26. april 2017

Swims valper er født

31. mars ble Swim og Rallys valper født hos kennel Flatcoat-Arwen på Sykkylven. Det kom seks hanner og to tisper. Tispene er bortbestilt, men det er et par hannhunder ledig til det rette hjem. Så hvis du eller noen du kjenner ønsker en aktiv tur- og treningskompis, ta kontakt med Ann-Olaug! Hun tilbyr god oppfølging til sine valpekjøpere. Og jeg vil selvfølgelig også være behjelpelig med veiledning og trening her på Østlandet til de som måtte ønske det. 😊

En av hannene flytter hit til oss, og jeg gleder meg veldig! Nå er det bare drøyt fire uker igjen.

Her er Swim da han var 4 uker gammel. 


onsdag 1. februar 2017

Valpeplaner

Det er enda en stund til det blir valpekull her igjen. Våren 2018 er første mulighet, hvis alt går som planlagt. Men forhåpentligvis er det ikke fullt så lenge til det kommer en ny valp hit. Swim har nemlig hatt besøk av herlige Rally i helgen, og det er en kombinasjon som er så fristende for meg at jeg skal ta en paringsvalp derfra. Så nå krysser vi fingrene for valper i slutten av mars!

Les mer på kennel Flatcoat-Arwen hvis du også er interessert i en valp fra denne kombinasjonen (det er der jeg har lånt alle bildene av Rally fra).


NVCH Flatcoat-Arwen's Rally har en nydelig brunfarge - og det blir spennende å se om det også kommer noen brune valper. Rikke, Swims mamma, bærer brunt, men jeg har ikke testet om Swim gjør det.  


Rally har 3. AK fra jaktprøve. 
Rally. 


Hun har også excellent fra utstilling. 

Dette blir Swims første kull. Her er han på trening for et par uker siden. 

Swim på jaktprøve i 2015. Han har 2 x 1. AK, og vi starter nå i EK med håp om premiering i år. 


Swim var på sin første fasanjakt i Danmark i november. To dager var vi så heldige å få være med som apportører, og Swim var virkelig i sitt rette element. 

Swim fikk også være med på andejakt. Denne skytteren var treffsikker, så Swim skjønte raskt at han der var der lurt følge med på! Vi gikk ettersøk til det var helt mørkt, og Swim ga seg aldri. En kjempeopplevelse for oss begge. 


Swim har også excellent fra utstilling. 
Stamtavle for kullet. Trykk på den for å se den i full størrelse.