søndag 6. januar 2013

Løpetid!

Endelig – nå er løpetiden her! Jeg oppdaget det på fredag, men ettersom det stoppet opp igjen etter fire bloddråper sist, turte jeg ikke helt å tro det før i går. Rikke tusler nå rundt i Up & Go-bleier str. 19–30 kg, og gutta takler dette foreløpig med stor ro. De sjekker henne grundig flere ganger om dagen, men går sammen med henne hele tiden. Hun er nå på dag 3 i løpetiden, så mest sannsynlig reiser vi til Danmark om en drøy ukes tid. Jeg kommer til å ta blodprøve av henne mot slutten av uken for å sjekke progesteronnivået, slik at jeg forhåpentligvis er i Danmark når hun står. Jeg vil tro at de firbente her også vil hjelpe til med å fortelle meg når det begynner å nærme seg, men på den annen side stoler jeg ikke mye på deres kunnskaper. Jeg oppdaget løpetiden et halvt døgn før dem, og Spiff var jo superklar for Rikke selv da det stoppet opp sist.

Jeg krysser fingre, tær, armer og ben for at dette går som planlagt. Hvis det gjør det, blir det valper den nest siste uken i mars, og de vil være leveringsklare til 17. mai. Dette blir altfor spennende for meg!


Rikke


4 kommentarer:

 1. Spennende Kirsti, spennende - lykke til!!

  SvarSlett
 2. Får håpe det ikke blir altfor spennende, da. Men moro skal det iallfall bli. :-)

  SvarSlett
 3. Både spennende og moro! Blir veldig artig å følge bloggen framover!

  SvarSlett
 4. Veldig spennende! Krysser fingrene for at dette går veien! :)

  SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.