fredag 21. oktober 2011

3 + 1 = 4

Denne uken har Rikke blitt øyelyst på nytt siden det nå er over ett år siden sist og jeg skal pare henne på førstkommende løpetid, og heldigvis fikk vi også denne gangen beskjed om at det var perfekte øyne på en perfekt hund. ;) Vel – heeelt perfekt er hun ikke, for hun er for tykk. Men nå har Rikke flyttet permanent til meg, og ordentlige turer hver dag skal nok gjøre susen. Jeg har meldt henne på utstillingen på Kongsberg, så innen da skal hun forhåpentligvis være nede i riktig vekt, i hvert fall ikke langt unna. 

Ettersom jeg plutselig kan trene henne hver dag, fant jeg også ut at jeg skulle melde henne på LP-stevnet på Alna om to uker. Jeg har ikke trent henne siden i juni, så jeg får bare satse på at hun ikke har glemt alt hun kunne da og at jeg i tillegg klarer å få lært henne øvelsene enda bedre. Det hadde jo vært gøy med opprykk til klasse II, men det spørs om vi rekker å bli klare til da. Jeg synes ukene bare flyr av sted. Nå er det snart bare to måneder igjen til jeg kan begynne å vente på løpetid! Og jeg ser virkelig frem til å kunne følge hele prosessen daglig (og håper av hele mitt hjerte at alt går som planlagt og at hun får valper). 

Rikke må lære seg innkalling på fløyte nå som hun er heltidsmedlem av flokken. 

Tror gutta synes det er litt stas å ha Rikke her og omvendt. De løper og herjer på tur, og inne ligger de og slapper av. Heldigvis er Rikke en av de enkleste hundene jeg vet om, så det er absolutt ikke noe problem å ha henne. Jeg merker egentlig ikke at det er en ekstra hund her. Hun går pent i bånd, kommer på innkalling osv., men som dere ser på videoen over, må hun lære seg innkalling på fløyte. :)

Men hun skjønner greia når alle de andre hundene reagerer. 

I helgen er alle fem hos meg – dvs. også Mascot – så jeg kan vel ikke si annet enn at jeg er veldig glad for at de er rolige inne. Mesteparten av tiden er det bare pusting og et og annet grynt som bekrefter at de er her. 

2 kommentarer:

 1. Så bra at Rikke fungerer fint i flokken. Det blir jo spennende med valper nå da.
  Kan ikke se filmene.... Noen aning om hvorfor??

  SvarSlett
 2. Ja, jeg har jo hatt henne jevnlig opp gjennom årene, så både hun og Mascot er jo på en måte allerede en del av flokken.

  Jeg vet ikke, men husker at du har nevnt det før. Har du Flash Player installert? Lurer på om det i tilfelle kan være en årsak til at du ikke ser dem.

  Hvis det ikke hjelper, kan du se følge disse lenkene:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8KBM0hpIZLA

  http://www.youtube.com/watch?v=jubknvuDSiA&feature=player_embedded

  SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.