lørdag 1. oktober 2011

En liten oppdatering

Jeg er ikke den eneste som blogger sjelden om dagen, men sånn blir det bare i perioder. Kort oppsummert har alle hundene det bra, bortsett fra Casir, stakkars. Høsten er alltid verst for ham i forhold til allergien, særlig når høsten er så våt som nå. Han har klødd på seg sår, men nå begynner det heldigvis å roe seg. Det er både Casir og jeg glade for, for vi begge liker å kunne sove en hel natt … Spiff fikk ikke startet på noen jaktprøver i år, men fikk i stedet gå et par ganger til superkiropraktor Kristin for å få løsnet opp i noen kraftige låsninger i korsryggen. Nå er han helt fin igjen, men sesongen er jo over, så vi kommer til å trene lydighet fremover og håper å debutere i eliteklassen om noen måneder. Eller noe sånt. Cisco har kviknet til nå som det ikke lenger er så varmt i været, så jeg krysser fingrene for enda en vinter sammen med min beste venn.

I august var vi en helg i Hemsedal, og her et bilde fra en av fjellturene.

Som noen kanskje har oppdaget, har hjemmesiden min fått en ny layout. Jeg er verken veldig god i Photoshop eller Frontpage, men ved å prøve og feile og se litt på hva hun som lagde den forrige hjemmesiden for meg, har gjort, fikk jeg i hvert fall lagt ut siden. Har testet den i Opera (som jeg bruker selv), Mozilla Firefox, Chrome og Explorer, og det er kun i sistnevnte den ikke ser optimal ut. Der mangler den grå rammen på høyre side og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for at den skal bli synlig. Den mangler forresten når  scrollbar-en kommer opp til høyre også, men da er det på en måte ikke like synlig. Forresten har jeg brukt samme mal for å lage ny side til hundeskolen også, hvis noen skulle ha lyst til å ta en titt på den.

Vakre Hemsedal.

Ellers har Spiff blitt bestefar igjen. Det ble også denne gangen åtte valper og 50/50 med tisper og hannhunder, altså nøyaktig det samme som kullet som ble født 17. mai. Dermed er Spiff bestefar til 16. Gleden var stor da han fikk leke med det ene barnebarnet sitt like etter sommerferien. Spiff må være en av de barnsligste bestefedrene som finnes.

Cisco hadde ingen problemer med 3 timers fjelltur. Ikke verst når man er over 12 år gammel!

1 kommentar:

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.