torsdag 2. februar 2012

Tålmodighet, anyone?

Det er fremdeles ingen løpetid å spore. Man blir jo nesten sprø når man går sånn og venter, og jeg kjenner jeg begynner å bli veldig utålmodig. Det hadde passet så bra med valper som blir født i midten av april, så jeg synes virkelig den løpetiden bør komme en av de nærmeste dagene! Rikke bor fremdeles hos mamma, for Cisco synes jo som kjent hun lukter veeeldig godt. Jeg besøker henne nesten daglig, og i går fikk gutta løpe litt i hagen, og da var snutene som limt i bakken. Det er i hvert fall tydelig at alle synes hun lukter godt. Men ettersom de har syntes hun har luktet godt i en måned eller noe sånt, kan det jo fremdeles drøye. Hvis noen har litt tålmodighet å avse, sier jeg ja takk til det!

I kveld er det den vanlige torsdagstreningen hvor vi trener lydighet sammen med en gjeng med trivelige folk, og det er nok ukas høydepunkt for alle. Hele flokken synes det er kjempegøy med litt trening. Rikke er godt i gang med klasse II-øvelsene, men det vi kommer til å bruke aller mest tid på, er nok fri ved foten. I tre år har hun jo bare blitt trent for hverdagsbruk, mens i LP er det som kjent litt større krav til øvelsene med mange små detaljer som må være på plass for å få de høye poengsummene. Pr. i dag går hun for langt unna meg, så jeg må begynne helt på nytt igjen med den øvelsen, og det kjenner jeg at jeg egentlig ikke har tålmodighet til. Det er bl.a. ting som dette jeg ser frem til å trene inn riktig fra første stund med min fremtidige valp! Men Rikke synes alt er gøy, og heldigvis finnes det mange andre ting som er morsomme å trene på, så jeg tror nok jeg skal klare å motivere meg selv nok til å få denne øvelsen helt på plass også. Med Spiff gjenstår det litt før vi har på plass apportdirigering, z-en og dirigeringen til ruta. Når vi satser på elitedebut er vanskelig å si. Jeg melder ikke på noen stevner før jeg vet litt mer hva som skjer med Rikke, paring og ev. valper fremover.

Her er noen bilder fra dagens tur:

Cisco er fremdeles med på 1–2-timersturer hver eneste dag. 

Casir, Cisco og Spiff. 


Dagens favorittbilde av Spiff og Casir. 1 kommentar:

  1. Så kjedelig når det drøyer sånn altså.....
    Likte også godt det siste bilde.

    SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.