onsdag 19. juni 2013

Besøk hos Dennis, hyttetur og hjem igjen

På torsdag dro vi tilbake til hytta for å lete etter Caselle. På vei ned stoppet vi først innom Rikkes oppdretter slik at jeg fikk hilse på fetterne og kusinene til «mine» valper, så dro vi innom og hilste på Line og Dennis, før vi tok en stopp innom en venninne i Asker slik at valpene fikk møte en jaktlabrador. Dagen før fikk de hilse på flere andre voksne retrievere og noen valper, så vi er i rute i forhold til sosialisering på andre hunder. Det var stas å se igjen Dennis for oss alle sammen! Han fikk også litt melk av Rikke. Det kan umulig være mye melk igjen nå, for jurene hennes er nesten tilbake til normalen, men det suttes og smattes flere ganger hver eneste dag fremdeles.


Fineste Dennis!
Søskenkjærlighet? Tror dette er Dennis og Swim. 

Dennis. 

Rikke og to av gutta. 

Swim foran, Dennis til høyre og Casper bakerst. 

Høyt opp!
Dennis til venstre og Casper til høyre. Fineste smågutta som finnes (ved siden av Swim, selvsagt). 

Jeg hadde ikke helt tenkt meg tilbake til hytta riktig ennå, selv om jeg elsker å være der nede, men ettersom Caselle ble borte forrige helg, var det aldri noe spørsmål om hva jeg skulle. Det endte heldigvis godt, for da jeg kom opp på hytta og begynte å rope på henne, hørte jeg svak mjauing i det fjerne. For hvert rop fikk jeg svar, og mjauingen kom stadig nærmere. Caselle var redd, så hun turte ikke å komme bort til meg første gangen. Jeg dro derfor i butikken og kjøpte boksmat. På neste forøk kom hun helt bort til meg, og det var en herlig følelse. Rare, dumme pusekatten min, som allikevel har vært så lur at hun har holdt seg i nærheten av hytta. Katter er egentlig noen fantastiske skapninger, de også. Resten av tiden på hytta fikk hun være innekatt. Her hjemme har hun nesten ikke vært ute etterpå, så det er mulig hun har kommet frem til at hun heller vil være innekatt enn utekatt på heltid.

Litt uskarpt bilde, men jeg fikk i hvert fall et bilde der det ser ut som om hun tenker at jeg var skikkelig ufin som dro fra henne. Casper på hytta. 

Casper fant ut at det var plass til ham også i Rikkes seng. 

Gode Casper, som jeg selvsagt har blitt altfor glad i. 

Casir lærer Casper å spise gress. 

Rikke spiser også gress. 

Barnslige mammaen. 

Swim har lyst på tigeren til Seven. 

Swimmern. 

Swim liker å løpe i vann. 

Tre slitne valpiser etter tur i skogen. Swim til venstre, Casper i bakkant og Seven er jo lett å kjenne igjen. 
I dag har det vært veldig varmt, så mens jeg holdt på i hagen før jeg skulle jobbe, oppdaget Casir svømmebassenget. 

Herlig å kjøle seg ned, synes Casir. 

Seven bruker også svømmebassenget, men bare til å vasse i. 
Selvportrett. Meningen var å ta bilder av hundene og såpebobler, men jeg må nok skaffe meg bedre utstyr enn zalovann og saks. 


3 kommentarer:

  1. SÅ godt du fant igjen Caselle! Håper ikke det blir en vane at hun forsvinner, det mæ være slitsomt. Veldig artige bilder, du blir jo flinkere og flinkere!

    SvarSlett
  2. Kjempefine bilder! Gøy å følge flokken din og spesielt de søte små, og ble letta over at du fant Caselle i god behold:-)

    SvarSlett
  3. Så fine bilder! Gutta er helt nydelige :) Er fortsatt litt ekstra svak for Casper

    SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.