tirsdag 8. februar 2011

Host, host

Jepp, kennelhosten har inntatt heimen, så her skjer det ikke så mye spennende om dagen. Jeg hoster også, så jeg orker uansett ikke å gå så lange turer. Med andre ord passer det jo egentlig fint, selv om jeg gjerne skulle ha sett at vi slapp unna. Det er Spiff som er dårlig, men når sant skal sies, er han ikke akkurat kjempedårlig. Han harket litt i går og har kastet opp litt slim i dag, men selv om han ser frisk og rask ut, føler han seg nok litt syk. Når han ikke føler seg bra, vil han nemlig være alene, eller i hvert fall ikke ha andre hunder tett innpå seg, så han går stort sett og legger seg på hunderommet.

Vi gleder oss til vi kan løpe i skogen igjen!

Ellers vil jeg bare oppfordre folk på det sterkeste til ikke å blande retriever og puddel. Bare se hvor galt det kan gå!

Miks av puddel og flat.

 

4 kommentarer:

 1. liv og laika:
  monsterdog!
  men ellers god bedring : )

  SvarSlett
 2. Linn:
  Godt Spiff ikke er veldig syk! Merkelig hvordan man kan se at de ikke er i toppform på sånne små tegn. Ronja legger seg gjerne i buret, eller på rommet til Eirik hvis hun er skikkelig dårlig. Og så ligger hun ikke i den vanlige krøllstillingen, men mer rett ut. Slike tegn lærer man seg vel å se etterhvert. God bedring til både deg og Spiff!

  SvarSlett
 3. Nina:
  Spiff er jo en mann, så da må du regne med at han føler seg ti ganger så syk som han egentilg er. Det er forskjell på manne-feber og dame-feber vet du ;)

  Svar: Aha, selvfølgelig er det derfor!

  SvarSlett
 4. May og Kira ++:
  God bedring til Spiff! Flott bilde av "blandingen".

  SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.