torsdag 25. august 2011

Mascot er 10 år!

Hurra for verdens fineste Mascot som er 10 år i dag! Det skulle man ikke trodd når man ser på ham. Han hopper og spretter fremdeles rundt som om han skulle ha vært en unghund. Mascot ble født den dagen kronprinsparet giftet seg, og derfor heter han selvfølgelig Micane's Little Royal Highness på papiret.

Dette bildet ble tatt på hytta for 1,5 uke siden.

Samme dag som bildet over ble tatt, fant jeg en kul på venstre side av Mascots kjeve da jeg barberte snuten hans. Da jeg åpnet munnen hans, luktet det så fælt at jeg brakk meg. Det virket derimot ikke som om Mascot hadde vondt. Dagen etter var Mascot hos veterinær og tok en prøve av kulen. Svaret kom noen dager senere … det var ikke positivt. :( Kulen var ondartet. Veterinæren var ikke veldig optimistisk, men anbefalte å fjerne kulen. Det ble gjort for to dager siden, og veterinæren ble ikke mer optimistisk da, dessverre. Som hun sa får vi bare håpe at den ikke kommer tilbake, men hun har en sterk mistanke om at den vil det. Men i det minste håper vi selvfølgelig at vi har gitt Mascot litt ekstra tid. Her krysses alle fingre og poter i håp om at herlige Mascot kan spre glede i noen år til. Selv om ikke Mascot bor sammen med oss til daglig, er han her så ofte at han føles som en del av flokken, så det vil bli fryktelig tomt uten ham.

Verdens aller beste Mascot.

Mascot ville absolutt ligge i den store sengen sist vi var på hytta, og la seg der selv om Cisco allerede lå der. Det er første gangen det har skjedd.

Noen ganger måtte Mascot innfinne seg med å ligge i en annen kurv.

Men som oftest fikk han det som han ville. Det er jo helt naturlig at den minste hunden tar den største sengen slik at den største hunden må ta til takke med den minste sengen.

Mascot koser seg på blåbærtur.

1 kommentar:

  1. Hurra for puddelen med alle de rare lydene :)

    SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.