fredag 7. januar 2011

Velkommen, 2011


Da erklærer jeg bloggåret 2011 for åpnet! Jeg har kun ett offisielt nyttårsforsett i år, og det er at jeg skal blogge litt mer igjen. Tror jeg. I hvert fall hvis det er stemning for det. Jeg skal i det minste gjøre et forsøk. Jeg har nå tatt backup av alt jeg har blogget siden 2004 inkludert alle bilder og kommentarer. Jepp, da vet dere hva jeg har drevet med de siste dagene. Det har visst blitt noen innlegg i løpet av nesten 7 år. Tusen takk til alle dere som har kommentert opp gjennom årene, både dere faste lesere, men også dere som bare titter innom en gang i ny og ne! Ingen hyggelige eller morsomme kommentarer, ingen blogg. Så enkelt er det. Jeg er som hundene mine og jobber best for positiv forsterkning. :)

«Vi vil ha godis som belønning! Eller en tispe med løpetid. Helst en tispe med løpetid.»
Det er ikke bare morsomt å mimre litt tilbake, men også veldig nyttig med tanke på når skader har oppstått eller hvilke konkurranser som har gått bra eller dårlig. Det er mye jeg har glemt, så jeg burde nok skrive dagbok på alt jeg foretar meg, i hvert fall hvis jeg skal ha noe å fortelle barnebarna. Jeg har også ryddet opp på hjemmesiden og fjernet mange hundre bilder. Det kommer ny bildeside av utvalgte favoritter i stedet for slik som det har vært til nå: en haug med mindre gode bilder blandet med ett og annet ok bilde. Men det kan ta litt tid. Mens jeg finner frem favorittbildene mine, holder jeg nemlig også på å slette halvdårlige og noen ganger direkte ubrukelige bilder på pc-en og jeg har noen tusen å gå gjennom. Note to self: SLETT BILDER MED EN GANG! Etter hvert har jeg også planer om å lage ny layout på hjemmesiden, men det har jeg hatt planer om en god stund allerede. Jeg må bli litt flinkere i Photoshop først. Og hvis dere lurer på hvor de gamle innleggene i bloggen har tatt veien, så har jeg slettet dem også. 2011 startes derfor med helt blanke ark! :)

«Yes, blanke ark! Alle fjorårets feil er herved glemt!» 
Gutta går inn i året med mange planer. Cisco har planer om å bli 12 år i april og ligger godt an (krysser fingrene). Casir har planer om å få opprykket til elite i lydighet, men vurderer også AFP. Han har hørt rykter om at det vanker trening selv om man ikke går konkurranser (tror Cisco har snakket litt med ham når jeg ikke har vært til stede). Spiff har planer om å få opprykket til elite, men sikler også litt på lydighetschampionatet, så han er bare nødt til å trene mye fremover. Han sier også at han har lyst til å prøve seg i AK jakt igjen, men der har jeg satt foten ned og sagt til ham at dersom han skal få lov til det, er han nødt til å høre på meg i alle situasjoner på prøven. Forhandlingene er ikke helt i boks der, så inntil videre fortsetter vi med LP-treningen og så får vi se hvordan det utvikler seg i forhold til jakttreningen. Nå er det uansett masse snø, så da passer det fint å trene LP. Og gå turer. Jeg elsker å se hundene løpe og kose seg på tur. Og de elsker snøen.

«Jeg skal bli 12 år. Minst!»

Jeg ønsker alle hundevenner et godt nytt år. Lykke til med konkurranser og treninger eller bare kos dere på turer. Det har i hvert fall vi tenkt å gjøre! :)

Casir trener på å klatre opp på pallen. Om man ikke får pallplassering på en konkurranse, skal man i det minste fikse det på tur!

12 kommentarer:

 1. Ann Cathrin:
  Så fine bilder. Likte spesielt komposisjonen på bilde en. Du må forklare meg hvordan du har fått til det i photoshop :-) Slette bilder og anna gammal moro på hjemmesiden ja - det har vært i mine tanker lenge også. Vurdere også ny og mer oversiktelig side. Gleder meg til mange fine stunder også i 2011

  Svar: Takk, takk. :) Jeg er jo rimelig grønn på Photoshop, men kan selvfølgelig vise hvordan jeg har laget dette bildet. Hyggelig at du likte det. Og i like måte, du! :)

  SvarSlett
 2. liv og laika:
  bra å starte året med opprydding, med digetal teknikk blir det fort i overkant mange av selv de gode bildene, man må være redaktør selv og velge bort.godt nyttår til deg og guttene, håper 2011 blir et flott år!

  Svar: Takk for det og i like måte. Det blir et spennende år for deg og Laika, dette. :)

  SvarSlett
 3. Nina:
  Jeg følger med i bloggen din enda,til tross for at jeg har vært dårlig til å legge igjen kommentarer.. :) Lykke til med målene for dette året, og når man ikke målene sine så kommer det alltids et nytt år til. ;)

  Svar: Så hyggelig at du følger med fremdeles. :) Bloggen din er forresten dypt savnet, så jeg håper du en vakker dag begynner å blogge igjen.

  SvarSlett
 4. Randi & Ronja:
  Herlig start på bloggåret 2011 ;) Masse lykke til med treninger og stevner også! :)

  Svar: :) Takk! Og lykke til til dere også! Ronja er jo som kjent en av mine store favoritter.

  SvarSlett
 5. Ingvill og Maya:
  Godt nytt år, Kirsti! Vi titter stadig innom bloggen din på utkikk etter nye innlegg - alltid moro å lese litt og titte på fine bilder! :) Maya ønsker gutta dine godt nytt år også, hun fikk fine rosa potesokker til jul, så hun matcher Casir og Spiff!

  Svar: Takk og i like måte, Ingvill! Hyggelig at du også titter innom her. Kan tenke meg at Maya kler potesokkene sine. :) Men gutta synes nok Maya er lekker uten potesokker også. ;)

  SvarSlett
 6. Linn:
  Godt nytt år, Kirsti!! Kjenner meg igjen i mange av rådene dine - slette bilder, bloggfrekvens, og forhandlinger med hundene, riktignok har Ronja mindre ambisiøse planer :). Gleder meg til å følge bloggen din framover også! Et fotoshoptips: nettstedet moderskeppet.se har gratis grunnkurs på nett, det heter grunderna, og er veldig bra. Liker du kursformen har de også bra dvder for salg. Og nei - jeg får ikke provisjon :) Vi sees på trening!

  Svar: Godt nytt år til deg også, Linn, og tusen takk for tips! Er allerede i gang med å se instruksjonsvideoene. Kjempenyttig å lære det fra grunnen. :) Jepp, vi sees på trening.

  SvarSlett
 7. Linda:
  Godt nytt år til deg og hundene! Bare fortsett å blogg, du skriver veldig bra, også har du masse flotte bilder! Bilder er avgjørende for en god blogg synes jeg :) Håper vi sees ved lp-ringen eller andre sammenhenger iløpet av året :)

  Svar: Hyggelig at du synes det, Linda. :) Godt nytt år til ders også. Jeg håper også vi sees ved LP-ringen eller andre steder i løpet av året. :)

  SvarSlett
 8. Kathrine G:
  Godt Nytt år Kirsti. Masse masse lykke til med dine mål. Hadde vært gøy å gå AK sammen en gang denne sesongen synes jeg... :)

  Svar: Takk og i like måte! Vi får se i forhold til AK, men hvis ikke det blir noen start på oss i år, håper jeg i hvert fall vi kan få til noen treninger sammen. :)

  SvarSlett
 9. Tone:
  Hyggelig å lese om deres gjøremål igjen. Vi har som mål å starte i Bk jakt... Enten i våres eller til høsten.

  Svar: Så moro! Spiff skal heie på sønnen sin. :)

  SvarSlett
 10. Hege og Caesar:
  Riktig Godt Nytt År Kirsti! Håper 2011 blir et knallfint år for både 2 og 4-bente : ) Så var det også veldig koselig å lese bloggen din igjen!! : )

  Svar: Takk og i like måte, Hege! Og hyggelig at du synes det. :)

  SvarSlett
 11. Christina Z.:
  Hei! Vet ikke om du vet hvem jeg er, men har også flat fra Klokkeråsen. Jeg tar "hintet" ditt - er innom bloggen din iblant og synes det er en fin blogg du har og ikke minst med mange flotte bilder!

  Svar: Jo, jeg vet hvem du er. :) Har så vidt hilst på deg på en utstilling eller to, men da mener jeg at hunden din fremdeles var ganske liten. Kjempehyggelig at du titter innom her og ikke minst at du legger igjen en liten hilsen. :)

  SvarSlett
 12. Gøril R:
  Såå glad for at du vil fortsette å blogge - det er alltid veldig hyggelig å lese smått og stort fra ditt og hundenes hverdagsliv. Og så ønsker jeg selvsagt lykke til med å nå målene i år (eller neste år...)

  Svar: Kjempehyggelig å høre, Gøril! Takk, takk. :)

  SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.