torsdag 31. mars 2011

Haltfri

I dag kan jeg ikke se at Spiff halter lenger. :) Veldig glad for det. For sikkerhets skyld holder jeg ham allikevel i ro et par dager til. Cisco hopper opp og ned av sofaen, så han er også tilbake til «normalen». Lurer fremdeles på hvorfor han fikk de problemene han gjorde på tirsdag og håper at de ikke dukker opp igjen. For noen måneder siden var jeg hos Harmoni Hundemassasje med Cisco, og da fikk jeg bl.a. noen øvelser for å styrke muskulaturen hans. Disse gjør vi nå jevnlig og det gjorde vi også på tirsdag. Og bare en liten digresjon her: Flatten som er i layouten på hjemmesiden, er Spiff, oppdaget jeg. Det ble tatt på et jaktkurs vi var på høsten 2006, da Spiff var 1,5 år gammel. Det var før jeg hadde ødelagt Spiff med dumme og lite gjennomtenkte treninger og han fremdeles var ung og veldig lovende (ifølge instruktørene på kurset). ;)

Men tilbake til Cisco: Han hadde også et par episoder i vinter hvor han mistet all kraft i bakparten etter å ha løpt gjennom dypsnø etter fristende tisper. Han kjenner jo overhodet ikke sine egne begrensninger, men da var det tydelig at han bare hadde brukt mer krefter enn han egentlig hadde. Etter en liten pause var han seg selv igjen. Uansett var det noen veldig ubehagelige opplevelser.

I dag er det jeg som ikke er helt i form, så da passet det jo egentlig fint at været ikke er det beste. Det snør. Men det skal bli varmere igjen i helgen, så jeg er ikke så veldig bekymret for at dette forsinker våren noe særlig. I disse dager er det forresten 23 år siden min første hund ble født (6. april 1988), og siden jeg plutselig begynte å tenke på det, har jeg funnet frem et par gamle bilder av ham. Fine Tim ble litt over 11 år gammel. :x

Her er vi på dressurkurs på Skraperudtjern. Ser ut som om vi trener på å få hundene til å gå pent i bånd. Jeg er den yngste og Tim er den hvite dvergpuddelen.  
Her trener vi tydeligvis bli sittende og sannsynligvis innkalling. Synd at ingen den gangen fortalte meg om lydighetskonkurranser, for det hadde jeg nok gjerne hatt lyst til å prøve meg på!

2 kommentarer:

  1. Så herlige bilder! Skulle gjerne sett dem litt større, men artig å se at dere trente på Skraperudtjern, det er friområde nå, og blir populært fra i morgen ;). En gang jeg trente med Ronja der så vi en stor buorm, og sørskråningen er visst et kjent hoggormsted, så man må passe litt på. Men ellers er det et veldig trivelig sted!

    SvarSlett
  2. Hihi, litt morsomt å se på sånne gamle bilder. Jeg hadde trengt litt veiledning på klær og hårfrisyrer på den tiden. Det var tydeligvis ikke det jeg priorierte høyest. Det er det forresten ikke nå heller, ved nærmere ettertanke. ;) Hvis du klikker på dem, blir de i litt større.

    Huff, hoggormer har vi ikke lyst til å møte igjen i år, i hvert fall ikke på så nært hold som i fjor!

    SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.