fredag 1. april 2011

Hurra!

I dag har Zomby blitt norsk jaktchampion! :D Fra før er han norsk champion, så nå er han altså en av de få som er dobbeltchampion. En ekte dual purpose-flat, akkurat sånn som man bør strebe etter at de skal være. I tillegg har han gitt mange fine og dyktige avkom. Gratulerer så mye til Kenneth! Dette synes jeg bare er så utrolig moro! Jeg har funnet frem noen gamle bilder jeg har tatt av Zomby ved et par anledninger, så de kommer her. Altså vår helt private hyllest til en fantastisk fin hund på alle måter. Jeg skulle forresten gjerne ha tatt noen nye bilder av ham, for disse bildene ble tatt før jeg hadde fått helt dreisen på kameraet og før jeg hadde fått det beste objektivet mitt.
Og hvis du lurer på hvorfor jeg synes dette er ekstra moro, har det jo selvfølgelig en liten sammenheng med at Rikke er Zombys datter. :) Da jeg sendte melding til fôrverten i sta om dagens store begivenhet, fikk jeg til svar at Rikke er kjempestolt av sin far og at de er i gang med jakttrening. Jeg har nemlig tipset litt om noen øvelser de kan gjøre, for det er visst snakk om at Rikke skal få være med på jakt etter hvert. Nå som hundene mine sannsynligvis er kvitt lusa (de fikk behandling nr. 2 med Stronghold i dag), tenkte vi å ta oss en tur ut til Rikke til uka og komme med flere tips. Jeg vurderer også å melde henne på working testen på Flatmesterskapet, så da må jeg se om jeg klarer å få henne klar til det. Fôrverten synes det er gøy å trene, men tør ikke å gå konkurranser, derfor blir det altså min jobb. Jeg som aldri blir nervøs når jeg går konkurranser, liksom. ;)

7 kommentarer:

 1. Hipp hurra! :)

  - stemmer FOR at du skal stille Rikke på WT :)

  SvarSlett
 2. Hihi, jeg har veldig lyst til det, men så skal jeg jo liksom gå LP med henne også, så vi får se hva jeg får til. :)

  SvarSlett
 3. Det er jo mye artigere med WT enn LP, da ... ;-)

  SvarSlett
 4. Så morro! Kanskje vi skal strebe etter noe slikt med tiden vi også! Speeennende. :)

  SvarSlett
 5. Det er sant - WT er VELDIG gøy. Nå synes jeg jo også LP er veldig gøy, men ingenting slår jakttrening. Tror jeg må prøve å til det, altså. :)

  Og ja, det må dere prøve på, Anette. :)

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder av Zomby! Det var utrolig gøy å se dem flyte gjennom jaktprøven, det var en velfortjent 1.pr!

  SvarSlett
 7. Så gøy, Linda! Skulle gjerne ha sett dem der. :)

  SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.