lørdag 26. mars 2011

Vår- og fotovær

Riktignok har det vært kjølig igjen noen dager, men snøen minker stadig og solen har vært fremme i hele dag. Sååå deilig! :D Etter tips om at det gikk an å gå på snøen på Vestmork (Losby golfbane) i dag uten å falle gjennom, tok jeg med meg hundene dit. I går gikk vi nemlig på Østmork, og der var det veldig, veldig sølete i tillegg til at det er tilgang til åpent vann. Hyggelig det, men det er også litt greit å slippe sandkasse i stua hvis jeg ikke må – hundene så nemlig ikke ut etter turen i går. Her er forresten en liten filmsnutt fra i går:

Spiff har fått seg ny hobby.

I dag var det som sagt herlig vær, og da jeg så at det hadde smeltet masse snø på den ene knausen vi passerte, måtte jeg bare sette meg ned der og nyte solen. Angret på at jeg ikke tok med sitteunderlag, kakao og bok, for da hadde jeg nok blitt sittende der et par timer. Vi møter så å si aldri folk der, så det er veldig behagelig når man går med flere hunder. Litt bilder ble det også. 

Casir har fått tilbake all pelsen på halen etter amputasjonen. De siste 10 cm er bare pels, så den er egentlig ganske kort.
Spiff har funnet den fine plassen i sola. 
Klokkeråsen's Shakespeare og Klokkeråsen's Xellent Choice – fettere på ordentlig og «brødre» til daglig. 
Cisco, Casir og Spiff – verdens beste flokk gjennom snart 6 år. Det blir rart den dagen trekløveret ikke lenger er et trekløver …
Litt action er alltid moro på bilder.
Noen er ivrigere enn andre. 
Litt grå i skjegget, men like vakker. 
Gøy med ball!
I kveld har Spiff og jeg kost oss med gulrot, selleri, blomkål og brokkoli dippet i mager kesam med Holiday-dipmiks. Spiff hilser og sier at det smakte helt fantastisk. De andre to synes at Spiff er rar. ;)

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder! Savner bare bilder av Spiff og grønnsaksdipen :). Men hvordan skal vi få varsel om at bloggen er oppdatert, da? På blogtown fikk vi epost, finnes en tilsvarende tjeneste på blogger?

  SvarSlett
 2. Takk for det, Linn! Og selvfølgelig burde jeg ha tatt bilde av Spiff da han koste seg med grønnsaker og dip – det tenkte jeg ikke på!

  Her kan du velge flere måter å få varsling på. Du kan enten få varsling på e-post (lenke helt nederst under blogginnlegget) eller du kan trykke på «Abonner på: Innlegg (Atom)». Da får du opp flere valgmuligheter. :)

  Du kan forresten også abonnere på kommentarer til et innlegg ved å klikke på «Abonner via e-post» under boksen «Legg inn en kommentar».

  SvarSlett
 3. Ser ikke film snutten av Spiff....
  Her nyter vi våren i fulle drag. mmmm nydelig

  hilsen Tone

  SvarSlett
 4. Stilig! Skjønner det er mange familielikheter mellom mini og onkel Spiff, altså. Pøbel synes også at grønnsaker og dip er helt fortreffelig.

  Fine bilder!

  SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.