torsdag 5. april 2012

Påske

Etter at pc-en min har vært til reparasjon i en måned, hadde jeg sett frem til å legge ut noen nye bilder på hjemmesiden og i bloggen. Men selv om problemet jeg leverte inn pc-en for å få fikset, er fikset, har den fått en ny feil. Den skrur seg plutselig av uten forvarsel. Jeg mistenker at vifta har sluttet å fungere, for pc-en er unormalt stille og blir veldig varm. Dermed blir det bare en kort blogg med en liten oppdatering i dag, som jeg forhåpentligvis rekker å skrive ferdig før skjermen blir svart igjen.

Siden sist har Rikke endelig fått løpetid – to måneder senere enn ventet. Dermed ble det altså ingen valper denne våren, noe som egentlig passer veldig fint når ting ble som de ble. Nå som Rikke har flyttet til meg, ønsker jeg å trene henne enda mer før jeg setter valper på henne, samtidig som behovet for en hund til ikke er til stede riktig ennå. Men neste gang hun får løpetid, blir det danmarkstur på henne – om jeg så må reise på julaften! Rikke er i gang med jakttrening. Hun er med på jaktcupen i avdeling Oslo. Så langt har det kun vært en post, og da fikk hun 20 poeng av 20 mulige. Fot, sitt og bli er hun altså ganske god på. Vi har også tatt kvalifiseringsprøven slik at hun nå kan delta på jaktprøver. Men det gjenstår ennå en god del før hun har noe på en jaktprøve å gjøre, altså.

Cisco henger fremdeles med, men han begynner å pese veldig så fort det blir noen få varmegrader og jeg ser også at han stadig oftere mister litt kontrollen over bena sine. Han er fremdeles livsglad og vil være med når det skjer noe, men det er tydelig at jeg må ta mer hensyn til ham nå enn før. Jeg frykter at jeg snart er nødt til å ta en tung avgjørelse, men jeg prøver å skyve de tankene litt vekk. Det er ikke så lett, men jeg prøver å fokusere på at jeg faktisk har han hos meg nå. Men som jeg har sagt før: jeg skal ikke la det gå for langt. Jeg vil ikke at han skal ha det vondt bare fordi jeg ikke orker å ta en vond avgjørelse ...

Alt er det samme med Casir og Spiff. Spiff skal snart debutere i eliteklassen i lydighet, men innimellom blir det litt jakttrening også. Han ble 7 år 13. mars, men oppfører seg ikke som en dag over 2. I dag hadde vi en helt fantastisk lydighetstrening, men han er langt fra stabil, så det blir spennende å se ham i en konkurranse igjen. De andre blir selvfølgelig også trent, men med et litt annet fokus på detaljer enn når jeg trener med Spiff.

Det blir hjemmepåske på oss i år, og den skal brukes til hundetrening og avslapning. God påske!

Et bilde fra påsketider i fjor – da var vi på hytta utenfor Arendal.2 kommentarer:

  1. God påske til dere. Og lykke til med debyen i elite

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, takk! Håper dere også har hatt en fin påske. :)

      Slett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.