mandag 14. januar 2013

Dag 11 i løpetiden

Ny blodprøve i dag, og progesteronnivået er fremdeles på 2. Jeg ble litt overrasket over at det ikke var noe høyere i det hele tatt, men damen på sentrallaboratoriet på NVH kunne fortelle at prøvesvaret kan ha et lite avvik, slik at hadde vi kjørt blodprøven vi tok på fredag, en gang til, ville den kanskje ha vært lavere på gang nr. 2.

Det er fremdeles ikke noe uro i heimen pga. løpetiden, men på siste lufting nå i sta, viste Casir litt interesse for henne og forsøkte seg opp på ryggen hennes. Jeg sa nei og han hoppet ned igjen, og etterpå prøvde han seg ikke noe mer. De går fremdeles sammen både ute og inne og oppfører seg ikke som om hun har løpetid i det hele tatt, men i natt kommer jeg til å legge Spiff og Rikke på hvert sitt rom siden det nærmer seg. Vi tar ny blodprøve onsdag morgen, dersom det ikke skulle bli merkbar endring i flokken i morgen. Rikke var veldig tydelig på når hun var klar sist løpetid. Det er nok bare snakk om noen dager. Jeg vet jo at jeg har vært litt tidlig ute med blodprøvene, men ettersom dette har vært planlagt i flere år, vil jeg i hvert fall ikke risikere å være for sent ute!

1 kommentar:

  1. Jeg følger spent med på utviklingen. Og Spiff er velkommen her når som helst hvis det er behov...

    SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.