onsdag 2. september 2015

Flom og oppdateringer

Bloggen har igjen ligget i brakk, og jeg har kommet frem til at den nå skal prøves ut som en blogg og hjemmeside i ett. Bloggen kommer i hovedsak til å benyttes til nyheter og den gamle hjemmesiden fjernes. Jeg har nå skrevet noen innlegg som jeg har tilbakedatert til når det har skjedd, sånn cirka, slik at det viktigste som har skjedd siden sist, hvis man kan kalle dette hunderiet for viktig, nå skal være mer eller mindre dekket.

I dag er det flom på store deler av Østlandet, og vi er faktisk innesperret. Veien har blitt til en stor elv, og i skogen har stier blitt til bekker og bekker til elver. På dagens tur gikk Rikke uti den bekken vi alltid krysser når vi går den runden vi gikk, og det kunne ha gått skikkelig galt. Hun ble dratt med nedover, men etter ca. 5-10 meter klarte hun å kare seg i land på den andre siden. Men hun måtte jo tilbake igjen, og det å finne et trygt sted å gå over, viste seg å være umulig. Etter et par forsøk gikk det heldigvis bra. Hun ble dratt med noen meter denne gangen også, men kom seg i land på riktig side. Skremmende!


Mor og sønn.

Gøy for de firbente. 

Det er vel sånn ca. 150 meter med vei som er under vann. 

Hit, men ikke lenger!

Swim syntes dette var spennende. Her var ikke vannmassene så store at det var fare for å bli tatt av strømmen, men den andre bekken, var faktisk veldig skummel nå. 

Normalt er dette en liten bekk som noen ganger tørker nesten helt ut. 

Her er det normalt en liten bekk.

Dette er veien inn til meg. Jammen glad jeg bor på en bakketopp og ikke nedi dumpa her!

Ikke ofte man kan svømme på veien!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.