søndag 7. april 2013

Mattid - 2 uker og 1 dag gamle

Det har skjedd mye på disse to ukene, og nå er det liv i kassa når Rikke kommer for å tilby litt mat. De er mer eller mindre oppe på bena alle mann, men som dere ser er de ganske ustø ennå. 

En sulten gjeng.

Og så tar jeg med en liten videosnutt fra dagens tur. Casir har alltid sørget for at hele flokken skal være med når vi er på tur, og jeg synes han er så søt når han prøver å hente Seven. Rikke hopper frem på slutten også. Det er veldig tomt og trist uten Spiff på tur, men jeg vet jo at jeg vil venne meg til den nye tilværelsen etter hvert som ukene går. Det er bare ekstra tøft i starten. Da er det godt å ha herlige Casir, for han er alltid en klovn på tur. Casir er forresten også i slekt med valpene. Han er nemlig fetteren til Rikkes mamma og dessuten er han en litt fjern slektning av Rikkes pappa.

Casir henter Seven.

Valpene blir søtere og søtere for hver time, virker det som, og i dagene fremover vil de også begynne å se bedre og bedre. Det er heller ikke lenge før ørene åpner seg. Neste helg, dvs. søndag, åpner jeg for besøk, og jeg gleder meg veldig til å vise frem denne gjengen, altså.

Jeg må også fortelle noe helt annet som ikke har med valpene å gjøre i det hele tatt. I dag gikk det noen på tur forbi her som jeg tilfeldigvis kjenner fra før. De kunne fortelle at de hadde sett ulvemøkk åtte steder i løpet av turen! Det første stedet er bare ca. 2,5 km fra meg. Etter å ha googlet ulvemøkk skjønner jeg at det faktisk VAR ulvemøkk jeg så på tur for en tid tilbake da jeg slang ut en kommentar til ei jeg gikk på tur sammen med, at «det er sikkert ulvemøkk». Jeg vet at det er mye ulv her, for det har bl.a. dyrlegen vår, som er lokalkjent, fortalt meg, men det føltes med ett litt nærmere nå. Det er visstnok et sted mellom 8–12 ulver i området. Jeg har et stort ønske om en dag å se ulv ute i naturen, så kanskje jeg er så heldig nå som jeg bor her ute? Jeg regner med at ulven er mer redd for meg enn jeg er for den, dessuten går hundene aldri langt unna meg, så det burde gå bra. Men jeg kommer ikke til å sette ut hundene uten tilsyn her, så det å bygge hundehus slik at hundene kan gå ut når jeg ikke er hjemme, er altså helt uaktuelt.

4 kommentarer:

 1. Så søt casir er da. Merker du noe om han leter etter Spiff?
  Det er nå det artige tiden begynner i valpekassa. kos deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Her er det ingen som leter etter Spiff. Det er nok bare jeg som savner ham. Takk, det blir mye spennende som skjer med valpene fremover nå.

   Slett
 2. Det er så moro å følge med på disse nydelige valpene...! Vet du når på søndag det blir mulig å komme innom for en titt?
  Line&Christian

  SvarSlett
  Svar
  1. De blir som sagt bare søtere og søtere, og nå begynner de å høre også. Oppdaterer bloggen igjen i morgen! :) Hvis dere kan komme rundt kl. 12-13, hadde det passet veldig bra!

   Slett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.