fredag 1. mars 2013

6 uker (42 dager) siden første paring

Jeg hadde trodd at disse ukene fra paring til fødsel kom til å føles som en evighet, men i stedet føler jeg at de har flydd av sted. Plutselig er det bare tre uker igjen til termin og jeg begynner å bli litt stressa. Jeg har nemlig en del kontorjobbing jeg MÅ få unna før valpene blir født, for jeg vet jo at når de er her, kommer jeg ikke til å få tid til noe særlig annet.

Rikke er i god form. Jeg har ikke veid henne nå, men nå begynner det å synes godt at hun har endret seg i kroppen. Spenene blir stadig større og hun har begynt å miste midjen sin. Hun sluker fremdeles maten, og selv om jeg prøver å holde henne akkurat passe slank, har hun lagt på seg litt over ribbena også. Det har vel en liten sammenheng med at hun bokstavelig talt går på tur. Det føles jo feil å gi henne mindre mat når hun egentlig skal begynne å få mer mat på dette stadiet i drektigheten. Men så lenge hun ikke er tykk, er det greit.

Som foregående uker føler nå oppstilte bilder av henne fra tidligere, og dagens bilde nederst. Nå er forandringen ganske tydelig. Jeg er veldig nysgjerrig på hvor mange eller få det er der inne, altså.

3 uker drektig. 

4 uker drektig.

5 uker drektig.


6 uker drektig i dag. Og nå begynner hun endelig å bli ganske flink til å bli stående selv om jeg flytter meg for å ta bilde. 1 kommentar:

  1. Se der ja. Nå begynner det virkelig å synes :)

    SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.