onsdag 20. mars 2013

To dager igjen til termin

Her er alt fremdeles stille og rolig. Jeg måler tempen fire ganger pr. dag, og det er foreløpig ikke noe tegn på temperaturfall. Rikke sover for det meste. Når hun ikke sover, prøver hun som regel å finne gode liggestillinger eller noe som kan spises. Hun får mye mat om dagen, og det synes hun er helt topp. Jeg veide henne hos dyrlegen i går, og da veide hun 36,7 kg!!! Hun veier vanligvis 24,5 kg, så nå ser hun ut som en liten minigris. Noe har hun lagt på seg over ribbena, men jeg håper det er litt mer enn mat som gjør at magen hennes er så stor.

Vi går bare korte turer nå, og hun virkelig vralter bortover. Når hun luftes i hundehagen, legger hun seg ofte ned i snøen. Seven prøver stadig å få henne med på lek, men de siste dagene har ikke Rikke vært særlig interessert i det. Jeg kjenner nå godt at valpene beveger på seg når jeg kjenner på henne, og når det er mest liv, kan jeg også se at magen beveger litt på seg. Jeg er veldig spent på hvem det er som gjemmer seg der inne!

Jeg skal prøve å oppdatere daglig fremover, så følg med! :)

Her er et bilde av Rikke da hun var 7 uker gammel. Man kan vel ikke bli særlig mye søtere enn dette? 


1 kommentar:

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.