fredag 22. mars 2013

9 uker etter paring (63 dager) og termin

I kveld har Rikkes temperatur vært nede på 36,5, så jeg vil tro at det skjer noe i løpet av morgendagen. De sier jo at etter temperaturfall er det normalt at fødselen starter innen 1,5 døgn. Hun er fremdeles veldig rolig, men for første gang i løpet av hele drektigheten (og for første gang så lenge jeg har hatt henne), spiste hun ikke opp maten sin nå i kveld. Hun får både Vom og hundemat (rått kjøtt) og tørrfôr, og nå ville hun ikke ha tørrfôret.

9 uker drektig.

Jeg krysser fingrene for at dette skal gå uten store problemer. Jeg har noen jeg skal ringe når det virkelig begynner å nærme seg, slik at jeg slipper å være her helt alene, og det er også det som nå har blitt min faste dyrlege som har vakt i helgen. Pussig nok har han vært med å ta imot valper i huset mitt tidligere! Det er jo litt sprøtt, eller hva? Han har også gjort meg oppmerksom på hvor mye ulv det er i turområdet mitt. ;)

Neste gang jeg oppdaterer bloggen har jeg forhåpentligvis mange små gode nyheter, men ikke bli bekymret om det drøyer litt. Det kan tenkes at det ikke skjer noe før søndag, selv om jeg tror det skjer i morgen.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, nå kjenner jeg for første gang at det virkelig kribler i magen. :)

   Slett
 2. Masse lykke til! :) Gleder meg til å se de små!

  SvarSlett
 3. Å så spennende. Gleder meg til å se bilder av de søte små. Tipper at hun har 9 stk inne i magen sin. Lykke til. :-)

  SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.