lørdag 4. mai 2013

6 uker i dag

Indy på 6-ukersdagen.
Og dagene går altfor fort! Jeg koser meg sånn med denne gjengen og orker ikke tanken på at valpeeventyret her snart er over. Selv en skikkelig dårlig dag blir til en solskinnsdag når man kan snuse inn valpelukten, kjenne på den myke pelsen, kose med de runde magene, se inn i de milde øynene – og så glemmer jeg alt om pirayatennene som fester seg til buksebena og skraper opp fingre i neste øyeblikk.

6-ukersbildene kommer, men det er ikke sikkert jeg får lagt dem ut før i morgen. Jeg har nemlig slitt med en kjip hodepine siden i går, så jeg tror ikke jeg skal sitte så lenge foran pc-en i dag. Men i mellomtiden kan dere kose dere med en liten videsnutt av villdyrene.

Har forresten glemt å skrive av jeg har begynt å spille av lyder av nyttårsraketter og smell. Hadde tenkt å skaffe meg en cd med slike lyder, men fant en del lydfiler på nett jeg bare spiller av. Valpene har tittet litt nysgjerrig opp noen ganger, men ingen har reagert med skepsis. Jeg opplever dem som en trygg gjeng og håper det fortsetter slik! Ingen av mine hunder bryr seg om nyttårsraketter eller smell, og slik ønsker jeg selvsagt at valpene også skal bli.

Og jeg beklager at jeg glemte å skru av radioen da jeg filmet. :)


2 kommentarer:

  1. Villdyrene.... var virkelig en riktig beskrivelse. Skal si de er aktive. Skikkelig gode alle sammen. Skulle ønske jeg skulle hatt en liten en nå....
    klem Tone

    SvarSlett
  2. Kjempesøte, skjønner du koser deg:-D

    SvarSlett

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.