fredag 3. mai 2013

Utbrytere!

Valpene finner stadig nye veier ut av hundehagen - for en gjeng! I sta var de for første gang ute på kveldstid. Jeg tenkte at de kanskje ville være litt skeptiske til mørket. Det var de ikke. Swim og Indy kom seg ut under gjerdet og ville utforske verden utenfor tomta. På den siden er det bare skog og kratt, men jeg syntes ikke at det var like morsomt som dem at de kom seg ut! Heldigvis begynner fløyteinnkallingen å sitte, så de kom tilbake og fikk servert maten utendørs. Like etter var Nella ute, deretter fant Swim enda et sted han kunne komme seg gjennom, mens de to siste gutta oppførte seg fint og holdt seg på innsiden. På søndag blir det bestemt hvem av dem som er Dennis. Sistemann vil da også få et midlertidig navn, for det er jo litt hyggeligere å kunne omtale dem med ordentlige navn!

Valpene blir mer og mer krevende fra dag til dag, så nå har jeg nok å henge fingrene i fremover. Det er nå det virkelig er moro! Forresten veier valpene nå mellom 4 og 5 kg. Da Rikke var to uker eldre enn dem, veide hun 4,5 kg, så det er litt størrelsesforskjell! Valpene får nå mat tre ganger om dagen, men det er egentlig bare under ett av måltidene de spiser godt. De får fremdeles mye melk av Rikke. Hun har begynt å kaste opp mat til dem, men instinktene er tydeligvis litt rustne, for hun spiser det opp igjen selv. Ja, ja. Rikke er glad i mat.

Bilder kommer i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.