Nifty Dude Challenge Accepted


Nella

Født: 23. mars 2013
Far: Birkebo Daimon Albert
Mor: Work of Time's Born to be Nifty
Reg. nr.: NO39875/13
Kjønn: Tispe
Høyde: Ca. 58 cm
Vekt: Ca. 27 kg
Eier: Trine og Harald m/familie i Oslo

Helse
Hofter: B
Rygg: Fri for spondylose høsten 2014

Resultater
Jakt: 1. BK
Uoffisiell working test: Nr. 2 i jordbærklassen (BK/AK) i NRK avd. Oslo 2016
Utstillling: Excellent


Trine sier dette om Nella (januar 2016):
Nella er en fantastisk fin hund for vår familie. Hun er alltid klar for nye eventyr, enten det er å leke i snøen med barna, skitur i trekksele, kosing i sofaen, turer i skogen, tilskuer på fotballkamper, innlæring av nye triks eller jakttrening med Trine. Hun er snill mot alle, både voksne, barn, hannhunder, tisper, valper og andre dyr. I møte med andre hunder er hun veldig fin, hun har et godt språk som gjøre at hun aldri har vært i konflikter. Hun er en mild hund som er lett å jobbe med, som blir drevet fremover av sin egen nysgjerrighet og iver.

Hun var og er først og fremst tiltenkt som familehund, men blir også trent i jakt. Dette er helt tydelig at hun liker godt. Nella har tatt jakttrening veldig lett, noe som har gjort at det har vært gøy å trene henne. Hun er konsentrert i treningssettinger og er veldig klar for å løse oppgavene hun får, i samarbeid med meg. På meg virker det som om at hun liker at vi jobber sammen, noe som gjør at jeg stoler på at hun vil gjøre sitt beste for å løse oppgavene hun får.

Jeg har ofte sagt at hun er flinkere enn meg, og at det er jeg som må lære dette med jakktrening for hennes skyld. Ambisjonene våre kommer etterhvert, men vi har klart å få 1. BK da hun var straks 2,5 år. Vårt neste mål er å debutere i AK på en respektabel måte. Etter en jakttreningsøkt, god tur i skogen eller annet moro ligger hun stort sett rett ut og snorker hjemme. Nella er en lett hund å trives med, og det er derfor hun også kalles Nydelige Nella. <3


Casir og Nella, 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.