Nifty Dude Rabbit or Duck


Casper

Født: 23. mars 2013
Far: Birkebo Daimon Albert
Mor: Work of Time's Born to be Nifty
Kjønn: Hann
Høyde: Ca. 62 cm
Vekt: Ca. 32 kg
Eier: Marita og Karl Anders i Bremanger

Helse
Hofter: B
Øyne: Fremre y-sømskatarakt (én minimal prikk høyre øye, 5.11.2016)
Gonioskopi: Fri
Rygg: Fri for spondylose vinteren 2015

Resultater
Utstilling: Excellent, 4. AKK


Marita sier dette om Casper (april 2016):
Casper bor på Vestlandet i Kalvåg med matmor, matfar, "lillebror" og pusen. I hovudsak var Casper tiltenkt som familiehund, men blir trent i lydighet og sporsøk. Han er svært lærevillig, tar øvelser fort og er lett å korrigere. Dessverre kan han til tider bli heit i toppen og bli ukonsentrert, men etter en liten pause er han klar for dyst igjen. :)

Han er lett å trene mtp. at han er matmotivert og har et stort engasjement. Han ønsker å gjere fører fornøyd. Har gått sporkurs, apellmerkekurs og rallylydighetkurs.

Casper er en fantastisk hund for vårt formål. Han går godt overens med andre dyr, er svært sosial. Kan være usikker i nye situasjoner, men dette går fort over når han har fått fordøyd situasjonen. Han er sosialisert med sauer, geit og hest. Har ikkje gjort utfall eller forsøk på å jage noken av dyrene.

Han er snill og tålmodig med barn. Kan bli litt voldsomt, men korrigeres lett. Er beskyttsom ovenfor vår sånn født 2014. Er litt usikker når det kommer til høye lyder. Liker ikkje fyrverkeri og lyn/torden. Har siden vi fikk ham blitt fort matlei, men holdt ei god vekt til tross for dette.

Elsker å bade, men har ikkje turt å svømme enda. Generelt er Casper en livsglad og energifull hund, som gir oss masse glade. Han møter oss alltid logrende med hele kroppen og sang. Om så vi har vært borte en kjapp tur på butikken eller kommer hjem etter jobb blir han like glad. Han liker også å bære gjenstander, har alltid noe i munnen når han blir glad. Er trent litt i apportering.


Casper og Swim. 


Casper og Swim leker med golden Indi. 


Casper og Seven. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.