Nifty Dude Spoiler Alert

Indy

Født: 23. mars 2013
Far: Birkebo Daimon Albert
Mor: Work of Time's Born to be Nifty
Reg. nr.: NO39874/13
Kjønn: Tispe
Høyde: Ca. 57 cm
Vekt: Ca. 27 kg
Eier: Per-Erik i Bjørkelangen

Helse 
Hofter: A
Rygg: Fri for spondylose høsten 2014
Annet: Brakk kjevebenet som valp, noe som har resultert i et litt skjevt hode. Skadet også det ene kneet som valp, men opptrening og rehabilitering hos kiropraktor og hundemassør har gitt gode resultater. 


Resultater
Redning: Godkjent redningshund i Norske Redningshunder
MH: Kjent mental status

Per-Erik sier dette om Indy (mars 2017):
Indy har mange egenskaper som jeg er veldig glad i. I hverdagen er hun lett å ha med å gjøre. Krever ikke mye og er flink til å slappe av når det ikke skjer noe, enten det er hjemme, i bilen eller på tur.

Under trening opplever jeg Indy som lettlært og fokusert. Hun er enkel å belønne og lar seg ikke be to ganger før hun gyver løs på alle oppgaver med stor iver. Selv i situasjoner hun ikke har vært i før, forstår hun når noe er forventet av henne.

Hun har god kapasitet og er alltid klar for å jobbe, og jobber i et javnt og godt tempo. Flere ganger har hun bevist at hun kan søke i timesvis og fortsatt ha både motivasjon og kapasitet igjen, der andre brukshunder har tømt seg for lenge siden. Hun imponerer stadig ved å rett og slett aldri gi opp!

Til tross for den store arbeidslysten jobber hun ikke på seg stress. Og enda så sosial hun er, 
bryr hun seg ikke stort om forstyrrelser rundt seg i form av mennesker eller andre hunder når en oppgave skal løses.

Kort sagt synes jeg hun er veldig balansert med alle bruksegenskapene jeg ønsker, men ikke de negative sidene som ofte følger med den type hunder. 

Dette er sånt som gjør livet for en hundefører mye enklere.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.