Nifty Dude Wait For It


Dennis

Født: 23. mars 2013
Far: Birkebo Daimon Albert
Mor: Work of Time's Born to be Nifty
Reg. nr.: NO39872/13
Kjønn: Hann
Høyde: Ca. 60 cm
Vekt: Ca. 30 kg
Eier: Line og Christian m/familie i Slemmestad

Helse
Hofter: A
Rygg: Fri for spondylose høsten 2014
Annet: Klør i perioder og ble utredet for allergi, men fikk ikke utslag på allergitest første gang. Men da han var nesten 4 år gammel, fikk han utslag på bl.a. husstøvmidd. Våren 2017 (etter diagnosen) skal han prøve om Immucept (allergisprøyter) kan ha effekt. Vi krysser fingrene for at gladgutten skal bli kløfri!


Line og Christian sier dette om Dennis (september 2015):
Dennis er først og fremst alltid glad, og logrer fra snute til halespiss.
Han er svært snill og tålmodig, og går utrolig godt overens med familiens lille gutt. Han er forsiktig og passer godt på minstemann - det har ikke vært noen tendenser til sjalusi eller kamp om plass. Derimot har han skjønt hvem som mister mest mat på gulvet. :)

Dennis er lettlært, og det skal ikke så mye trening til før han skjønner hva som kreves, særlig om det venter en godbit på andre siden.

Han er sosial, glad i oppmerksomhet og elsker å bade. Han liker å stjele papir fra vedkurven, og han sniker seg kjapt forbi om han har "et bytte" derfra. Han vet hva han vil, for om man prøver å få ham et sted han ikke har lyst til akkurat da, feks fra hagen og inn i huset, legger han seg gjerne flatt ned på ryggen og løfter bena for kos istedet.

Vi digger vår kosete, glade, vimsete, sprudlende og utrolig snille vofs. :)Dennis og Swim. 


Dennis og Swim. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.